Lördag

Idag har jag:


- Vaknat, vaknade klockan 11.45 vilket är pretty tidigt för mig ^^

-  Käkat frukost medan jag checka tv

- Städat lägenheten + mitt eget rum, duktig jag är ! haha

- Pluggat

- Diskat

- Duschat

- Fixat käk, köttbullar och makaroner, mums.

- Kollat One Tree Hill



Candycandy

Det har blivit lite för många besök till affären den här veckan.. pinsamt många besök faktiskt ^^ lite mycket godis o så hehe, men nästa vecka ska jag fanimej trappa ner på godisätandet..fast så sa jag förra veckan också och det har ju inte gått så bra haha menmen whatever..nu ska jag njuta av mitt godis och kolla One Tree Hill, sen klockan halv tio blir det film på 5an - The Pacifier :)





 

Mummmaaaa ♥

Fredag

Slutade 12.20 idag, the shortest day fast lämnade inte skolan förrän halv två. Satt i bamba ett bra tag med Steffi och Åsa sen gick jag tillbaka till hallen för att lämna in en matte läxa jag egentligen skulle ha lämnat in i måndags haha. Dåligt av mig, I know men jag fattade inte läxan även om den var jävligt enkel..och så glömde jag av att fråga om hjälp och sen så glömde jag av den men ahh nu har jag i alla fall gjort den så det är chill.


Gick sedan till spårisen för att ta 8an hem men den hade precis gått, och så stod 4an på hållplatsen så jag gick på den istället. Sina och Tobias satt också på den så jag åkte med dem. Sen när vi kom till stan så hade jag ingen lust att åka hem, skulle bara ändå sitta och plugga och tråka mig så jag hängde med dem till Shock och Rock house. Sina skulle checka present till hans syrra.


Efter det drog jag och Sina till Donken och satt där och tjöta och bara chilla :) Sen åkte jag hem, käka köttfärssås med spaghetti och nu sitter jag här och pluggar engelska. Tänkte plugga lite nu. Sedan ska jag dra till affären och köpa candycandy och bara mysa hemma. Är ensam hemma nu också så där är sweet !


Torsdag

Gick min längsta dag idag, kom hem klockan sex. Mådde inte så bra imorse men jag gick till skolan ändå. Jag är en kämpe, oh yeah haha


Ja som sagt, kom hem klockan sex. Segt när man kommer hem så sent. Då har liksom hela dagen gått, det är mörkt ute och man orkar inte göra något. Så är det i alla fall för mig.


Började plugga lite på engelskan men ändrade mig snabbt och började istället lyssna på våra ensemble låtar. Vi har disco/synth och hårdrock projekt i skolan och på onsdag nästa vecka ska vi ha konsert.


På disco/synth delen har vi låtarna YMCA och It's a sin + att vi ska skriva en egen låt också. Det går inte bra. Vi är typ inte klara med någon låt än även fast vi har hållit på med det här projektet ett jävla bra tag nu. Anledningen till att vi inte är klara än beror nog mycket på att vi aldrig är full grupp när vi väl ska repa på låtarna. Det är alltid folk som fattas och det är så himla störande och jobbigt för det förstör så jävla mycket. Vi har kanske varit full grupp 2-3 gånger och det funkar inte. Det funkar inte att vissa alltid är där och att vissa kommer när dem känner för det..menmen vad ska man göra?


Till hårdrock delen splittrade dem vår grupp pga av att det var så mycket frånvaro och för att det inte funkade så jag hamna med en annan grupp. Där går det lite bättre. Vi fick låtarna Enter sandman och Whole lotta love + att vi skulle skriva en egen låt där med. Enter sandman och Whole lotta love sitter väl ganska bra men den egna låten är inte klar än.


Hårdrock delen känns ändå mycket bättre än disco/synth delen.


Jag har varit jävligt stressad och fått lite smått panik under det här projektet eftersom att det gått ganska dåligt och jag vet inte hur det kommer bli på konserten nästa vecka. Jag vet inte om vi kommer att kunna sätta låtarna men jag hoppas på det bästa.  Hoppashoppashoppas vi fixar det !

Okej nu har jag babblat färdigt haha. Ska ta mig något att äta nu ♥



Second time

Lyckades lägga mig tidigt igår, la mig vid tolv och det är tidigt för att vara mig hehe. Innan ja gick och la mig satte jag klockan på 08.30 istället för klockan 07.00. Sovmorgon på onsdagar till klockan 11.10 så därför kunde ja sova lite längre. Så nästa morgon när jag vaknade så satte jag på mobilen. 09.54. Men det är bra tänkte jag och stängde av mobilen, då har jag lite mer än en timme på mig innan jag behöver gå. Jag ställer mig upp och börjar gå ut från mitt rum för att gå in i badrummet när det slår mig..vänta lite, var klockan 09.54? Jag springer in i mitt rum, sätter på mobilen igen. 09.55. Fan ! Spårvagnen går om 25 minuter. Kommer aldrig hinna. Ska jag skita i skolan? Funderade starkt på att göra det men jag fixade mig ändå, sket i frukosten och satte mig på spårvagnen. Kommer till engelska lektionen 15 minuter för sent. Inte så farligt ändå..


Asså hur lyckas jag? Det var ju samma sak igår...jag fattar inte..bara det inte blir till en vana !


När jag kom hem gick jag ut och köpte pizza. Egentligen var det meningen att jag skulle fixa eget käk, bacon och pasta men jag orkade inte så det fick bli pizza istället. Sen har jag legat och kollat på One Tree Hill, inte pluggat någonting..fast jag egentligen borde göra det. Men jag orkar verkligen inte, har ingen lust och ork just nu för det. Tänker på annat. Kan inte koncentrera mig och det är jobbigt..för jag måste plugga..



Thoughts






I think I'm fallin for you but at the same time I don't know what to do

I don't know what I want .








En månad sen

Nu är det en månad sen muppen Sina fyllde 18 år :D Eftersom att jag inte hade börjat blogga då så tänkte jag visa lite bilder från festen nu istället. So here come some picpic:





















The partyparty was mucho fun ;)

Tisdag

Idrottsdag idag. Basket i skolan 9-11. Skulle möta Sina på Centralstationen 08.20. Spårisen gick 07.58 från mig. Satte alarmet på 06.15. Vaknar 07.30. Helvete. Flyger upp. Ringer Sina. Han ligger och sover, den jäveln. Jag väckte honom. Förlåt haha. Säger att jag försovit mig, säger att jag ringer tillbaka senare. Lägger på. Fixar mig, äter frukost. Ringer igen till han vid halv nio. Då ligger han fortfarande och sover, den jäveln =) Säger att jag ska dra mig mot Centralen. Kommer dit, går av spårisen. Han är redan där. Vi sätter oss på 4an till skolan. Kommer fram,. Klockan är då 09.40. Bara 40 minuter sena ^^. Går till idrottshallen. Ser några spela basket. Typ en 7-8 pers. Det ser tråkigt ut. Bestämmer oss för att skita i det. Varför kom vi hit överhuvudtaget? Så jävla onödigt ! Vi langar donken och sitter där och tjötar istället.


Ja, det blev ju inte riktigt som jag tänkt mig. Fan att jag vaknade så sent. Men det är väl inte så konstigt. La mig ganska sent igår. Måste sluta med det. Mamma har hotat med att ta bort mitt Internet. Hon sa det i alla fall inatt. Hon har sagt det en gång innan men den här gången tror jag fan att hon menar det. Det måste bli skärpning nu, skärp dig Nathalie !


Nej..nu tänkte jag mysa med sängen och kolla One Tree Hill och mumsa godis ♥


Måndag

Min dag:

- Varit i skolan

- Tränat on the machine i 30 minuter

- Duschat

- Käkat mat

- Pluggat och mumsat lite naturgodis

- Kollat one tree hill

- Varit ute på en promenad med mami


Imorgon är det idrottsdag och då ska jag spela basket i skolan. Ska vara där klockan nio imorgon. Slutar klockan 11, sen efter det är jag ledig så det blir en kort dag imorgon. Sweetsweet !

Nu ska jag äta glass..kanske blir det maränger och kolasås till? ;P


Söndag

Mitt Internet har krånglat hela dagen men nu äntligen så funkar det igen !


Idag är det söndag, eller ah hela söndagen har snart gått och snart är det skola. Hatar söndagar, just pga av att man vet att det är skola dagen efter. Så söndagar är bara sega och jobbiga..någon som håller med mig?

Idag har det varit en soofta/plugg dag för mig. Försökte plugga lite matte, vi har en läxa tills imorgon men det gick inte så bra så jag började läsa den engelska boken "And then there were none" istället som Agatha Christie skrivit. Vi är tvungna att läsa en engelsk bok i engelskan i skolan..inte för att jag är så pepp på det men är man tvungen så är man så jag låg i min säng och läste i jag vet inte hur länge, men läste i alla fall 100 sidor :) Sen har jag tränat on the machine i 35 minuter, duschat, käkat kinamat och tårta och kollat One Tree Hill och nu sitter jag här och kollar Gossip Girl och äter chips och dipp, mumsmums..


Den här veckan har verkligen varit underbar och jag har gjort så många roliga saker. Jag har fått fina presenter och firat my birtday med människor som betyder mycket för mig så det har varit toppen ♥


Lördag

All the guests kom vid halv fem. Mamma, Melinda och morfar kom inte hem med the kinafood förrän fem...då skrek min mage efter mat, var så himla hungrig ! Dem hade köpt hur mycket kinamat som helst och det var så yummie verkligen. Efter det öppnade jag lite presenter. Fick pengar, blommor och lite Aloe Vera produkter. Vi mumsa sedan på tårta och satt och pratade. Mormor berättade historier från när hon var ung och det var mycket underhållande att höra på haha. Alla gick hem vid halv åtta. Efter det satt jag och Daniel och kolla på youtube klipp och bara soofta, käka chips med dipp.


Nu sitter jag här och kollar The Hot Chick. Har sett den förut och den är mucho fun. Har precis ätit glass och grädde med maränger och kolasås. Är fan mätt nu.


En rolig dag med släkten blev det i alla fall ♥


 



The outfit



Kinamat <3, ser det inte jävligt gott ut?



Tårta..mumsmums

Numero dos

Släktkalas numero dos snart. Förra veckan var det med pappas sida och idag är det med mammas sida. Gästerna kommer om en halvtimme och jag är inte klar någonstans. Så är det alltid. Ska alltid göra allting i sista minuten. Dukade precis färdigt bordet och mamma och Melinda är iväg med morfar och köper kinamat som vi ska käka, mums ! Nej nu hinner jag inte skriva mer, måste fixa mig ♥




Bild från tjejkvällen igår (look at my hair, yeahh) ..kommer mer bilder senare

Pulka

Let it snow let it snow let it snow..


Ja, nu snöar det igen..när jag tittar ut genom mitt fönster så ser jag dem små åka pulka. Blir faktiskt lite sugen själv på att göra det. När jag var mindre så åkte jag hela tiden när det var snö. Man liksom väntade på att snön skulle komma så att man kunde gå ut och åka och när snön väl kom så tog man på sig sina varma kläder och hämtade pulkan som stod nere i förrådet och gick ut och åkte. Man gick upp för backen, satte sig på pulkan och åkte ner. Sen fortsatte man så ett bra tag tills man tillslut inte orkade mera. Sen kom man hem, tog av sig alla dem varma kläderna och drack varm oboy och bara myste..åh va roligt det var :)

Nu var det jätte längesen jag åkte, kommer inte ihåg senast jag gjorde det. Det blir väl mest att man åker när man är mindre men jag hade inte bangat att åka nu. Whatever om jag är 18 år.. (varit det i tre dagar nu ;P) Om någon känner sig sugen på att åka, let me know ;) haha


Tjejkvällen

Vad jag har strussat runt i lägenheten idag !


Vaknade vid tolv och åt sedan frukost medan jag kollade på tv. Efter det satte jag igång med att dammsuga lägenheten. Jag vet att jag gjorde det igår också men på något konstigt vänster så hade det blivit smutsigt igen...strangestrange..efter det diskade jag. Sedan tog jag mig ett långt bad och efter det duschade jag och gjorde mig fräsch. Det var härligt som fan. Sen dukade jag fram i köket och började hacka gurka, tomat, sallad, lök osv..när jag höll på och hacka alla grönsaker så hade jag inte fixat mig själv någonting så jag fick pendla mellan grönsakerna och sminket och jag kände mig lite smått stressad då.


Maja var först och hon kom lite efter klockan fem (då hade jag fortfarande inte sminkat klart mig eller bytt kläder haha). Vid klockan halv sex var jag finish och vid klockan sex kom the girls. Vi fixade tillsammans köttfärsen medan vid stod och pratade i köket och vid sju så började vi mumsa i oss the taccos. Vi tände ljus och hade det jättemysigt, satt och tjöta om minnen och skrattade. Btw så var taccosen jävligt god ;)

Sen åt vi glass och grädde med maränger och kolasås/chokladsås. Yummieeyummiee !

Efter det flyttade vi oss till vardagsrummet och satt där och käka chips och godis och lyssnade på musik och hade det trevligt. Mycket dans blev det också. Flamsa mest runt med det var sköj. Vi tolv så åkte dem hem, Julia och Nadia stannade kvar i en timme och då soofta vi bara.


Fick lite presenter också. Av Julia och Nadia fick jag ett par svarta hotpants, sexiisexii och handkräm (perfekt till mina torra händer haha), av Ella fick jag en Rod Stewart skiva och av Claudia, Maja och Lotta fick jag ett kort där det stod att dem skulle bjuda mig på en resa. Att vi alla fyra skulle åka någonstans. Vart vet jag inte, dem sa att det var en hemlighet. Att det skulle bli en överraskning. Blev lite chockad när jag läste kortet. En resa liksom. Var inte beredd på det men fan vad jag längtar tills vi åker. Vi kommer ha det så himla roligt :) ! Thanks girls for the presents ♥



Underbar kväll. Underbara vänner. Det var kul att samla alla tjejer igen. Vi får göra det snart igen <3



Outfiten

Lägger upp lite bilder imorgon..tog inte så många men Maja och Lotta hade med sig sin systemkamera och det blev ganska många bilder med den så jag ska höra med dem :) Nej nu kanske det är dags att sova, godnatt ♥

Everything is fixat

Nu är allt fixat till tjejmiddagen imorgon. Har städat lägenheten, köpt allt som behövs till the taccos och köpt mycketmycket onyttigt som vi ska tjocka oss med. Det kommer bli perfekt. Dem som kommer är Lotta, Maja, Claudia, Ella, Julia & Nadia. Åh, det kommer bli så mysigt. Längtarlängtarlängtar tills imorgon ♥




Nu ska jag nog kolla One Tree Hill

Snow

Snösnösnösnösnö..

Visst är det mysigt med snö men jag vill ha sommar & sol nu ! Varför kunde den inte kommit för två månader sedan?



Torsdag

Lediga från skolan idag och imorgon, så jävla sweet är det ! :D Så det blev en liten sovmorgon för mig idag, vaknade vid halv ett, så jag känner mig utvilad även om jag la mig ganska sent igår.


Glömde lämna tillbaka en CD-skiva igår som jag lånat på biblioteket i skolan så när jag frågade en i receptionen om jag kunde lämna tillbaka den en annan dag så sa hon att jag kunde komma idag istället och lämna den men jag orkar fan inte åka till skolan nu. Det är så jävla onödigt. Då måste jag sätta mig på spårisen i 40 minuter. Gå till skolan. Lämna CD-skivan och sedan sätta mig på spårisen hem i 40 minuter. Nej, onödigt som fan så jag lämnar tillbaka den på måndag istället :P

Btw så frågade jag också om jag behövde betala något om jag lämnade in den sent. Då sa hon hon nej, du är väl inte över 18 år? Jag ba: Ehh fyller 18 år idag haha. Hon ba: Jaha men kom hit imorgon så kan vi byta ut ditt lånekort till ett vuxenkort. Jaha tänkte jag. Så bara för att jag fyllt 18 år så ska jag få ett vuxenkort? Lite sweet är det ändå och lite vuxet ^^ haha. Menmen jag löser det på måndag.


Idag ska jag städa hela lägenheten för imorgon ska jag nämligen ha tjejmiddag här hemma och då vill jag att det ska se någorlunda fint ut men det fixar jag idag så jag kommer att städa som en tok nu haha men det behövs. Sen måste jag köpa lite grejer till tjejmiddagen också. Lika bra att göra det idag så att jag slipper jäkta med det imorgon. Sen ska jag träna on the machine och kanske kolla One Tree Hill och maybe..maybe plugga matte.


My birtday

Jaha, då var my birthday över. Nu är man 18 år :D Känns så jävla najs och roligt !


Jaa, så vad hände på min stora dag? ^^

Vaknade upp och kände att jag hade huvudvärk, en jättebra början på dagen, eller hur? Men jag tänkte fan inte låta lite huvudvärk förstöra min dag !

Hade sovmorgon så jag gick upp vid kvart i nio, käkade frukost och fixade iordning mig som vanligt och tog sedan spårisen till skolan. Det snöade och det var svinkallt men jag brydde mig inte, var glad ändå, fan my birtday ! Skolan var väldigt chill, gjorde inte så mycket. Var mest glad och tänkte på att jag var 18 år haha. Sen var det många som sa grattis + att jag fick en massa grattis sms av kompisar. Mycket roligt ! Sen innan vi skulle ha vår sista lektion, när vi satt o chilla inne i teorisalen kom min Anna och gav mig en ros och ett kort. En liten stund senare kom min Åsa och gav mig en ros hon med. Blev så himla glad. Tack mina sötnosar <3


När jag kom hade fortfarande inte huvudvärken försvunnit så jag tog en panodil och gick och la mig i en timme. När jag vaknade var huvudvärken borta. Jag fixade iordning mig och mötte sedan Sina klockan sex inne i stan. Han skulle bjuda på käk så vi gick till en italiensk restaurang. Det var jättemysigt där. Så vi satt där och käka god mat, tjöta och hade de trevligt. Vi satt där till kvart över tio, då var vi dem enda som var kvar :P sen sa vi byebye och så tog jag spårisen hem. Btw så fick jag också en ros av honom :D Tack Sina :) ..för allt !


När jag kom hem käka jag tårta som mamma köpt till mig. Prinsesstårta. Me like. Både mamma och Melinda gratta mig och jag fick lite presenter av dem. Av mamma fick jag b la en parfym, en mascara, sminkväska, choklad  och en ros och sedan av Melinda fick jag ett fint armband. Mamma hade också skrivit ett jättefint kort till mig och jag blev väldigt rörd när jag läste det. Blev såklart jävligt glad för presenterna också. Var inte beredd på att jag skulle få något så det var muhco fun...det är ju aldrig fel med att få presenter ;)



Sådär, det var my birtday det. Det har varit en sån himla underbar dag ♥


18 år

18 år snart !

Fan va kallt det var idag ! Frös som fan även om jag hade min varma jacka på mig. Usch hoppas det blir varmare snart, ge mig vår eller sommar nu tack ! Hur som helst. Slutade skolan lite efter fyra och satte mig sedan på spårisen. Kom hem lite efter fem och satte genast igång med att träna on the machine medan jag checkade lite tv. Det blev 35 minuter den här gången. Tog sedan en dusch, efter det käkade jag mat - kycklinggryta och ris som mami lagat, det var jättegott. Det är i princip allt jag hunnit med idag.


Vet ni vad som händer imorgon den 18 februari?

Jo det är nämligen så att jag fyller år, 18 år !! 18 jävla år. Det känns lite konstigt. Är ju så van vid att vara 17 år liksom och nu helt plötsligt blir jag 18, myndig och allt. Får göra vad jag vill..okeej kanske inte vad jag vill men ni fattar. Det är ju ändå stort. Jag kan inte riktigt fatta det själv. Jag, 18 år? Det låter lite..hmm weird haha. Men det ska bli roligt. Jävligt roligt :D


- Mamma kom precis in i mitt rum.


- Mamma: Åh gumman, snart är du 18 år. 18 år !!

- Jag: Ja, jag vet hehe

- Mamma: Hur känns det?

- Jag: Haha joo det känns lite konstigt..

- Mamma: Jag kan inte fatta det, tiden går så fort. Du blir ju stor nu. 18 år.

- Jag: Ja mamma, jag vet :)



18 år snart för faaan, it's crazy !


Måndag

Gick och la mig fyra i natt..kunde fan inte sova ! Så jag sov tre timmar, gissa om jag var pigg när jag gick upp vid kvart över sju på morgonen? Var jätte trött och hade verkligen ingen lust att gå upp. Ville bara fortsätta sova och försöka glömma att jag skulle vara i skolan några timmar senare..det gick väl inte så bra. Jag pallra mig upp, fixade i ordning mig och käkade frukost, sen begav jag mig till skolan. Fick reda på att vi hade ett ganska såå sooft schema den här veckan och dessutom är vi lediga på fredag så det var goodgood news.


Slutade vid tjugo i fyra. Följde sedan med Claudia hem till henne, vi köpte pizza och cola och satt i hennes kök och tjöta. Det var trevligt. Efter att vi käkat pizzorna checka vi tv i hennes rum. Det var mys. Så jävla skönt var det att bara ligga och soofta efter att ha ätit en stor jävla pizza hehe. Åkte hem vid halv åtta men kom inte hem förrän klockan var åtta pga av att jag fick vänta på spårisen.


Fick lite dåligt samvete när jag kom hem eftersom att jag inte tränat on the machine som jag sagt att jag skulle göra så jag gjorde lite situps och armhävningar och efter det tog jag mig en dusch och nu sitter jag här i myskläder. Tänkte plugga lite nu, på en engelskagrej vi har tills på onsdag. Lika bra att göra den nu så slipper jag sitta med den imorgon.
 
Kebabpizza


Baby

Baby skickade ett sms till mig på alla ♥ dag
Så här stod det:

De är alla hjärtans dag och jag vill bara säga att jag älskar dig



Vet du vad baby, jag älskar dig med

Gossip Girl

Dagen har gått fort. För fort ! Känns inte som att jag hunnit med så mycket. Eller jag har nästan hunnit med allt som jag planerat att göra, allt förutom att träna on the machine och plugga. Men jag skiter i det. Får ta och träna imorgon istället. Och plugga kommer jag säkert göra en massa denna vecka ändå så jag kan lika gärna njuta nu av min sista ledighet ;P haha. Jag var inne i badrummet förut i en timme och bada, duscha och raka benen. Oh juste, smörjde in benen också. Känns så himla nice att göra det efter att man rakat benen ;) och så luktar jag yummie också ! Just in case u wanted to know..haha


Nu tänkte jag måla naglarna och kolla Gossip Girl ♥



Söndag

Idag är det söndag. Lovet är slut. Skolan börjar imorgon. Det suger. Den här veckan har gått för snabbt. Jag skulle vilja vara ledig i minst en vecka till. En vecka är för lite. Fan, jag vill inte börja skolan igen. Jag vet ju hur det kommer bli. Vi kommer få läxor och prov och jag kommer bli stressad som vanligt och jag orkar inte det. Snart kommer dem nationella proven också, great ! Menmen nu är det som det är. Bara att acceptera och försöka göra sitt bästa..

Anyway, tänkte ha en slappis dag idag nu innan skolan börjar imorgon.
Så här ser dagen ut för mig:

- Checka film med mami
- Gå hem till mormor och käka god mat
- Träna on the machine här hemma
- Bada
- Måla naglarna svarta
- Plugga (kanske)
- Kolla One Tree Hill & Gossip Girl på tv
- Myspysa och mumsa i mig godis


Kan inte sova..

Lyssnar på Halo me Beyonce. Har säkert lyssnat på den mer än tjugo gånger nu på raken. Älskar den ♥





Remember those walls I built
Well Baby they are tumbling down
And they didn't even put up a fight
They didn't even make a sound
I found a way to let you in
But I never really had a doubt
Standing in the light of your halo
I got my angel now


It's like I've been awaken
Every rule I had you breakin
It's the risk that I'm taking
I ain't never gonna shut you out


Everywhere I'm looking now
I'm surrounded by your embrace
Baby I can see your halo
You know you're my saving grace
You're everything I need and more
It's written all over your face
Baby I can feel your halo
Pray won't fade away


I can see your halo
I can feel your halo
I can see your halo
I can feel your halo

Hit me like a ray of sun
Burning through my darkest night
You're the only one that I want
Think I'm addicted to your light
I swore I'd never fall again

But this don't even feel like falling
Gravity can't begin
To pull me back to the ground again

It's like I've been awaken
Every rule I had you breakin
It's the risk that I'm taking
I'm never gonna shut you out


Everywhere I'm looking now
I'm surrounded by your embrace
Baby I can see your halo
You know you're my saving grace
You're everything I need and more
It's written all over your face
Baby I can feel your halo
Pray won't fade away


I can see your halo
I can feel your halo
I can see your halo
I can feel your halo


Spirit in the night


Att inte vara någon annan än sig själv

I en värld som försöker få en att bli som alla andra

Är den svåraste kampen en människa kan ge sig in på

Och en kamp som aldrig tar slut


Mys

Nu ska jag se Bruce den allsmäktige på 4an och myspysa :)





Trevlig dag

Nu har jag kommit hem efter en trevlig eftermiddag hos faster. Jag & Melinda kom dit vid fyra. Vi käka taccos och satt och skratta och prata. Det var jättemysigt och maten var mums ! Efter maten var alla mätta och belåtna så vi soofta lite och kolla på tv, langa lite sweet också ;) hehe. Sen käka vi tårta och bullar. Thomas hade gjort en prinsesstårta som var hur god som helst. Efter tårtan spelade vi kusiner guitar hero och smaska på godis och chips, trevligt trevligt :) Jag tog såklart en massa bilder också, det blev 103 bilder visst haha.
Vid halv åtta så fick jag skjuts hem av farfar & farmor och nu sitter jag här i myskläder och kollar Melodifestivalen. Ska snart tända en massa ljus och poppa popcorn och äta noblesse som jag fick av mami i alla hjärtans dag present och bara mysa..för mig själv ;P 


 















Lördag

Det blev ganska sent igår så jag vaknade vid halv två idag..not good !

Så vad händer på alla hjärtans dag?
Jo, vi ska ha släktkalas för mig och Jonathan. Han har ju redan fyllt och jag fyller 18 år om 4 dagar (!) så vi brukar alltid slå ihop våra birthdays :) Så idag klockan fyra ska jag vara hemma hos faster och nu sitter jag här hemma i mitt rum i myskläder. Har inte gjort någonting. Städade precis mitt rum (det blev inte av att jag gjorde det igår hehe) så jag känner mig lite smått stressad ! Men så är det när man vaknar så sent så jag får väl skylla mig själv. Nej nu kan jag inte sitta här och babbla mer. Måste verkligen fixa ordning mig.

Hoppas ni får en trevlig alla ♥ dag :)


Alla hjärtans dag

Idag är det den 14 februari vilket betyder att det är alla hjärtans dag. Kärlekensdag. Dagen då allt ska kretsa kring kärlek. Dagen då man ska visa sin kärlek till den man tycker om. Love love love love love love

Synd att man inte har en pojkvän då som man kan fira denna kärleksdag med. Okej, nu vet jag ju att det går lika bra att fira denna dag med sina vänner och sin familj men det hade ändå varit mysigt att fira dagen med sin pojkvän...ja om man nu hade en dvs hehe. Men eftersom att jag inte har det (suck) så går det alternativet bort...lite synd är det men jag ska nog klara mig ändå ;)


Express your love

Love is like oxygen

Kom hem till papi & Jonathan vid fem. När jag såg dem blev jag värsta glad och dem fick en big hug från mig såklart :) Vi käka mat, checka tv, tog en massa flum bilder, satt och tjöta om allt och inget, gick ner till macken och köpte candy och lyssnade på musik bla en massa låtar med The sweet. Dem var sjukt bra, speciellt låten love is like oxygen. Love it, så jävla skön !  Kom hem vid tio och har precis laddat över alla bilder till min datorn som vi tog, det blev en hel del asså haha ;P Men vi hade det jättemysigt ♥










Nu ska jag ta mig lite choklad och kolla färdigt på filmen som går på 5an - Win a date with Tad Hamilton.

Fredag

- Vaknat
- Tränat on the machine i 35 minuter
- Duschat
- Ätit frukost och kollat tv
- Borstat tänderna

Det är allt jag har hunnit med idag. Nu sitter jag här i myskläder och kollar på tv. Tänkte snart börja städa mitt rum. Efter det ska jag mysa med sängen lite och kolla One Tree Hill. Later on tänkte jag åka hem till papi där broshan också kommer vara. Det känns som att det var evigheter sedan jag träffade dem och jag har saknat dem mucho. Broshan har ju fyllt 13 år också. Kan inte riktigt fatta det. Han är ju tonåring nu. Den lilla skiten haha. Han börjar bli stor nu :) Men för mig så kommer han alltid på något sätt vara liten. Min lillebror ♥



Tattoo

Sina tatuerade sig idag och jag kunde inte följa med och se honom lida ^^. Lite synd för ja ville ju det, men jag var ju på bio med mami & syster. Men han hade ju Serkan vid sin sida som kunde hålla honom i handen när det gjorde ont ;) hahaha så det var nog chill ändå. Såg precis en bild på the tattoo och den var najs :)

Jag och Melinda har funderat på att skaffa samma tatuering. Ett hjärta med vingar eller bara ett hjärta som vi tänkte ha nere på foten. Tatueringen ska stå för oss, mig & Melinda. Syskonkärlek :) Vi är syskon och vi älskar varandra. Jag tror att det hade blivit grymt fint men jag vet inte om ja vågar :P Det gör nog jävligt ont att tatuera sig men det är det nog värt men ändå.. tänk om jag typ rycker till med benen när jag väl sitter där. Då blir det pannkaka av alltihopa haha. Neeej, vilka tankar jag har. Om jag nu gör det så kommer det säkert gå bra. Visst jag kommer säkert känna en massa smärtasmärta men tänk på resultatet sedan när tatueringen är klar. Förhoppningsvis så hade det blivit jättesnyggt och det hade varit fint att ha samma tatueringen som systern min, men vi får väl se vad som händer.

En bild från förra sommaren när vi åkte till Italien fast här var vi påväg hem till Sverige:



Valentinheart

Mumsmums på dessa goda hjärtanen. Tror bara att dem finns att köpa nu till alla hjärtans dag tyvär. Så om ni inte testat dem, passa på att göra det nu :)




Bloggen krånglar

Nu har jag försökt komma in här på bloggen ett bra tag och nu finally kommer jag in. Vrf ska den alltid krångla? Störande som fan, blir galen !

Wild Child var bra. Det är ju en ungdomsfilm, komedi och kärlek...så om man gillar sådana filmer så tycker man nog att den är bra. Och Alex Pettyfer var ju jättesöt, det är jag nog inte ensam om att tycka hehe. Men det var mys att gå på bio med mami & Melinda. Det var ett bra tag sen vi gick tillsammans så det var kul :)


För att vi inte skulle glömma biljetterna så tejpa vi dem på dörren, smarta vi är vah? ;P



Syster <3



Muppen själv då ^^


Wild child

Bio halv fem med mami & Melinda - Wild Child. Det kommer bli mys :)




Oj spårisen går snart, puss ♥

Torsdag

Hade tid hos ungdomsmottagningen idag klockan halv tolv så jag ställde alarmet på kvart i tio men av någon konstig anledning så väckte mamma mig vid nio. Jag var helt borta och kände att jag hade jätteont i huvudet. Det var verkligen inte kul. Hatara att vakna med huvudvärk.

Dialog mellan mig och mamma när hon storma in i mitt rum:

Mamma - Nathalie nu får du vakna !
Jag - Nej jag orkar inte.
Mamma - Joo nu går du upp, du har tid idag hos dem, det vet du.
Jag - Joo, men jag mår inte bra, så jag skiter i det.
Mamma - Jaa, men är det så konstigt när du lägger dig så sent? Du får skylla dig själv.
Jag - Jaha, tack så mycket. Men jag skiter i det. Har ont i huvudet.
Mamma - Nej du kan inte missa tiden, punkslut.
Jag - Men jag mår ju inte bra, jag vill sova !

Ah, och så höll det på så jättelänge..jag försökte somna om men det gick inte så bra. Sen kom mamma in igen vid tio och sa: Om man missar tiden så får man betala, så ahh då får du betala i så fall. Fan tänkte jag. Jag hade verkligen ingen lust att betala så jag tvingade mig upp vid kvart över tio och käka frukost, borstade tänderna och fixade iordning mig och efter det så gick jag ner dit. Då mådde jag bättre, så det var lungt.

Jag var klar vid tolv och efter det så gick jag, mamma och Melinda till Frölunda Torg. Vi fixade en grej på banken och gick sedan runt lite. Nu sitter jag här hemma och ska snart äta mat. Vi köpte kycklingklubba och kamben inne på Hemköp innan vi åkte hem så nu ska vi snart äta det tillsammans med ris och sallad, yummie.

Nej nu ropar mamma, gotta go ♥

Choklad pudding med grädde

Jag bestämde mig för att göra choklad pudding med grädde. Efter att ha fixat chokladpuddingen och ställt in den i kylen så upptäcker jag att vi inte har någon grädde. Panik panik ! Jag måste verkligen ha grädde till choklad puddingen, det blir såå mycket godare då, eller hur? I alla fall, ja kollade på klockan och såg att den var fem över nio (affären stänger vid nio), svor lite för mig själv, ringde mamma som var på yoga i Frölunda och frågade om hon kunde köpa grädde till mig. Då sa hon att hon inte hade några pengar med sig. Jag ba men kan du inte fråga någon, för jag måste verkligen ha det. Hon ba ahh, det kan jag göra. Hon frågar, ingen har med sig några pengar. Jag ba men åhh, jag måste ha grädde, aja skitsamma hejdå. Sen gick jag in och sura på mitt rum haha. Sen när mamma kom hem så sa hon att hon köpt grädde. Ja ba vah? happyface :) Hon ba ahh, jag fixade det. Jag ba tack mamma :D Blev jätteglad. Thanks mom, u saved my day haha. <3


Så nu sitter jag här i mitt rum och njuternjuter av choklad puddingen och grädden :)


Gräddegräddegrädde


Mumsmumsmumsmums

Popcorn eller choklad pudding ?

Kollar på Top Model, reklam nu. Funderar på att poppa lite popcorn eller på att fixa lite choklad pudding med grädde..hmm. Får fundera lite på det innan jag bestämmer mig ;P




Målade med en rosa färg, det blev faktiskt ganska najs ändå ;)

One Tree Hill

Har tagit på mig myspyskläder och tänkte nu lägga mig i min säng och kolla One Tree Hill. Jag fick fyra säsonger i julklapp och nu är jag på andra säsongen. Älskar serien :) Det blir nog en slappisdag idag, är ganska trött så jag ska nog bara ta det lungt. Kanske ska måla tånaglarna lite senare haha. Gör aldrig det men nu när jag ändå bara ska vara hemma så tänkte jag why not? ;P Sen kommer Top Model ikväll, tror det är final så det ska jag också kolla på.




Nej nu ska jag mysa med sängen lite och kolla One Tree Hill  ♥

Onsdag

Nu är jag äntligen hemma, är så himla trött. Har sovit borta två dagar i sträck nu men jag har haft mucho fun.

I måndags så åkte jag hem till Sina, kom väl dit vid halv åtta. Vi gick och köpte godis, popcorn, choklad, bilar och Cola för 150 kronor ! 150 spänn, det är ändå ganska mycket :P men det var lätt värt det haha
Klockan var väl runt nio-halv tio när vi började kolla den första Saw filmen och den sista Saw filmen var klar vid halv fem på natten. Jävla tortyr filmer, blundade jag och tittade bort mycket i filmen? Oh yes haha men det var ändå kul. Så nu har man sett alla Saw filmer, nicenice. Efter filmerna var klara så var vi ganska trötta men istället för att sova så pratade och skrattade vi tills klockan var tio på morgonen. Kanske inte så smart haha. Sen sov vi kanske i två timmar och efter det så soofta vi bara. Det var mys.

Jag åkte från Sina till Julia klockan halv åtta på kvällen. Kom dit vid åtta, perfekt till Top Model. När det var slut så gick vi ut och köpte lite popcorn och godis. Kom hem till Julia igen och satte oss och lyssnade på musik och pratade och kollade på en massa gamla bilder på bla oss själva. Det var jättekul och vi skrattade en hel del :) Det var många bilder som jag inte hade sett och det var många saker man hade glömt av att man gjort men när man sedan kollade på bilden så kom man ihåg det så det var kul. Får be Julia skicka bilderna så kanske jag kan visa några här i bloggen :)

Så såg måndagen och tisdagen ut för mig. Har haft jättekul och skrattat mycket. Älskar att skratta, men vem gör inte det ? :) Nej nu tänkte jag ta mig en dusch ♥


Movienight

Hej

Snart bär det av till Sina. Vi ska ha movienight.
Filmer som vi ska kolla på:

♣ Saw 1
♣ Saw 2
♣ Saw 3
♣ Saw 4
♣ Saw 5

Ja som ni ser så ska vi bara kolla på Saw filmer, så ser planen ut. Vi får väl se om vi orkar. Jag har bara sett 2an och den var läskig. Tänk nu när jag ska se alla, jag kommer inte kunna sova :P Men det ska säkert gå bra. Får väl bara blunda när det blir läskigt haha, vilket det säkert kommer bli en massa gånger ! Köpa en massa godis ska jag också göra och sitta och tjocka mig, det blir säkert funny :)



Nej nu måste jag kolla spårvagnstiderna, puss

Skum

Åhh nu har jag både badat och duschat så now I smell lovely haha

När jag skulle tappa upp badet så upptäckte jag att vi inte hade något badsalt. Letade och letade med kunde inte hitta det. Fick lite panik, jag vill ju inte bada utan skum. Skum måste man ha ! ;P Efter att jag letat en stund så ringde jag mamma och hon visste vart det låg så då var det problemet löst, puhh haha. Så nu sitter jag här i mina myskläder och luktar gott, mitt hår är stort och krulligt som vanligt. Blir alltid stort efter att jag duschat haha. Ska nog käka lite mat snart, känner att jag börjar bli lite hungrig hehe



Skumskumskum

Måndag

Hej

Det blev ju lite sent igår. Somna inte förrän efter fyra på natten, men det är okej för nu är det lov ! Lov vilket innebär no school for me :) Såå himla skönt är det. I need it, vem behöver inte lite ledighet liksom?

Satte alarmet på klockan ett men jag vaknade innan av att telefonfanet ringde. Det ringde hela jävla tiden, lite störande. Men jag gick inte upp, Melinda var uppe så hon fick ta det haha. Sen när jag finally håller på och somnar om så stormar hon in i rummet och säger: Klockan är tolv nu, mamma sa att jag skulle väcka dig. Blev lite sur men sa ingenting, struntade i vad hon sa och somnade om tills alarmet ringde klockan ett :P

Sedan gick jag upp och tränade on the machine i ca 25 minuter. Vi köpte Orbitrek elite från Tv-shop för över ett halvår sedan för att börja träna på den men efter att vi fått hem den och monterat upp den så hände det liksom ingenting. Den bara stod där och samlade damm i vardagsrummet, men nu sen en månad tillbaka så bestämde jag mig för att börja träna på den. Det är faktiskt ganska kul och det är inte så ansträngande. Visst, efter 15-20 minuter så blir det lite jobbigt men det är ju bara bra. Den är heller inte så jättestor så den tar inte så mycket plats så det är perfekt. Så den försöker jag träna på minst 3-4 ggr i veckan :)








Nej nu tänkte jag ta ett bad och bara koppla av. Badade aldrig förut, men nu har jag blivit ett litet badfreak ;)

Ny blogg

Hej

Har länge tänkt på att börja blogga igen, jag gjorde det förra året men slutade i oktober. Anledningen till att jag gjorde det? Det var nog för att jag tappade suget. Hade ingen lust helt enkelt. Men nu var det ett jävla bra tag sen jag blogga och jag har faktiskt saknat det lite så jag tänkte ge det ett nytt försök. Börja om på nytt, med ny blogg och nytt namn. Vi får väl se hur det går haha

Såå nu, här i min nya blogg tänkte jag skriva mitt första inlägg om lördagen då jag spenderade dagen med min Anna.

Kan sammafatta dagen såhär:

Pratade om allt och inget
Bakade orgasm muffins
Flumma
Dansa
Checka film
Lyssna sönder Let's get it on och Freak me baby

Det var jättemysigt. Hela dagen var myspys. Behövde det. Love u Anna




Nej, nu är klockan halv fyra..borde kanske ta och lägga mig nu haha, godnatt ♥



 


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0