Sweet kissin in the rain

Tjoohooo !!

Igår var jag hemma hos baby. Det var mys. Kollade film och mumsa på en massa gott. Nu sitter jag här i mitt rum och önskar att han var här. Det är ändå lite sjukt. Vi träffades idag i skolan som vanlig (går ju fan i samma klass) men saknar honom ändå. Är jag cp eller vad? ^^  Nej , men så är det la när man är kär :)

Den här veckan så har vi mattevecka i skolan vilket betyder att vi nästan bara har matte. Det behövs verkligen för vi har sjukt lite matte och matte nationella är nästa vecka. Så vi har 11 pass med matte den här veckan. Vi brukar egentligen bara ha 1 pass så det är goodgood. Kanske jag kan klara nationella nästa vecka också. Får väl se hur det går med det. När jag kom hem snarka jag i en timme. Skönt. Sen käka jag mat och plugga matte. Vi har fått en hel bunt med papper med övningsuppgifter som vi ska jobba med i matteboken, minitest på olika kapitel och ett gammal nationellt prov som är bra att kolla på till provet vilket är jättebra men det är ganska mycket och jag blir helt snurrig av allting. Om jag räknar matte för länge blir jag knäpp. Det är så himla mycket som ska in nu och min hjärna pallar inte det ^^ , nej men jag tar en sak i taget så det ska nog funka. Gick ut och spela basket också en stund men var inte ute så länge. Det var ganska kallt ute och jag är lite sjuk och jag vill inte bli sjukare. Blev sjuk efter valborg. Men det är inte så farligt. Är bara lite förkyld och ont i halsen hade jag i lördags men det är över nu.

Åh, btw fick reda på vad jag fick på idrottsprovet idag. Det som jag hade pluggat på så jävla mycket. Fick MVG , alla rätt ! Så jävla happy är jag :D

Nej nu ska jag ta mig en dusch, imorgon efter skolan så ska jag och Claudia fixa guldbojen. Vi missade det när dem andra gjorde det i skolan så imorgon drar vi till Valhalla och fixar det.



Late birthday present



Lip balm , hello kitty
Deo Body Spray
Shower Gel
Rosa söta strumpor
Biopresentkort
Godis

 Thank u honey ♥

Right here

Var med Anna igår. Crasha hos henne. Det var längesen vi var med varandra men vi hade mucho fun som vanligt. Vi fixade käk - bacon och pasta, promenerade till Mölndal centrum och köpte glass och hallon som vi åt lite senare på kvällen. Vi tog en massa flumpics, spelade gitarr och sjöng och lyssna på musik, vi tjöta om allt och inget och kollade på film. Det var mys :) Sen fick jag min försenade present av henne som jag egentligen skulle ha fått när jag fyllde år haha. Kan visa vad jag fick lite senare.


Anna & Nathalie










Gumman , puss på en bra dag ♥

RSS 2.0