Baby

Sov hos baby igår. Det var mys. Kom nyss hem.




Melikethispicalot

Back to my old school

Mötte upp Maja, Lotta och Julia på Markland vid kvart i sju. Sen tog vi spårisen till vår gamla skola. Har ju inte varit där sen jag slutade 9an men ändå kändes det som att jag varit där ganska nyss..skumt. Allt såg precis ut som vanligt och det var många minnen som kom tillbaka från tiden då vi gick där så det var kul. Vi hade det trevligt. Vi tjöta och skrattade och träffa Curtan. Han blev jätteglad när vi kom och han fick såklart en bamsekram av mig ;) Vid nio så drog vi därifrån. Jag åkte hem till Maja och Lotta och chilla där en stund och nu sitter jag här i mitt rum.


Imorgon tänkte jag ringa farmor och fråga om jag kan intervjua henne. Håller ju på och släktforskar så jag måste ta ett snack med henne. Hoppas bara hon kan imorgon. Sen ska jag väl plugga och bara ta det lugnt. Jag får se vad som händer.  









Redan fredag

Den här veckan har gått jävligt snabbt. Nu är det redan fredag vilket betyder att det är helg :) Jag skulle bara vilja ta det lungt hela helgen och bara chilla på det men det kan jag inte göra. Jag har en massa saker som ska fixas och göras i skolan tills nästa vecka så jag måste plugga en massa i helgen:

* Ska skriva en novell på engelska
* Ska skriva en krönika på svenska om musik
* Ska ha matteprov
* Ska ha redovisning om släktforskning
* Ska spela in vår egna låt inne i studion i skolan 
* Ska läsa på ett häfte om Sverige under 1800- talet

Naturligtvis så har dem satt allting på den sista veckan innan vi ska ha påsklov. Så gjorde dem när vi skulle ha sportlov också och så lovade dem att det inte skulle bli så igen. Yeah right. Det gick ju bra. Men jag ska göra mitt bästa och hoppas på att jag fixar det. 

Klockan kvart i sju ska jag möta upp Julia, Maja och Lotta. Vi ska tillbaka till vår gamla skola, hälsa på våra old teachers och kolla Rock konsert. Har inte varit där sedan jag slutade 9an så det ska bli kul :)
 

With you



Hem till mjukisen nu :)

Bilder från yesterday, bowling och käk




















Lördag

Ja igår var det klädsim. Det var ganska jobbigt att simma med kläderna på och det kändes as weird men det gick bra. Jag klarade alla tio längder så jag är happy. Efter simningen gick vi till donken och satte oss där och käka. Det var mumsmums. Sen åkte jag hem till Sina. Vi chilla, kolla tv, käka godis, myste och kolla House of wax :) Kom hem klockan halv ett på natten. Var ganska trött så jag fixade mig snabbt och gick sedan och la mig.

Idag har jag suttit och försökt skriva på min engelska novell som ska vara inlämnad vecka 14. Det går väl sådär, har börjat lite men jag vet inte om det är så bra. Vid kvart över fem ska jag bowla och käka mat med mamma, Melinda och några till. Det ska bli roligt.

Nej nu ropar mamma, måste gå, puss

Swim

Jag kom precis hem. Har varit hos Maja och Lotta. Vi bakade hallongrottor fast dem blev helt misslyckade. Dem ska ju bli runda och fina. Våra blev helt platta haha men det var gott ändå. Vi gick till affären och köpte lite candy, tjöta, skratta och spela piano och sjöng också. Det var sweet.


Imorgon blir det klädsim med klassen. Börjar 10.15 och slutar 11.15 så det är najs. Det här med att simma med kläder, det var evigheter sen jag gjorde det och jag kommer ihåg att det var jätte weird när man klev i med kläderna på. Men det är ju inte så konstigt, liksom hur ofta gör man det i vanliga fall? Men det kommer säkert att gå bra.


Bye



Going to Sina now enna såå vahh , puss

Walkwalk

Härligt att det har varit värsta fint väder idag. Härligt med sunshine :D Man blir liksom på bra humör, i alla fall jag :) På lunchrasten we went for a walk i solen, det var najs !










I know..

Yeah I know, har varit lite dålig med att skriva här på bloggen. Skrev senast i lördags och då skulle jag hem till Sina och crascha hos honom. Vi gick och köpte en massa onyttigt...cola, lösgodis och choklad, sen kollade vi på Melodifestivalen. Efter det så softa vi och började kolla på She's the man men vi såg aldrig klart den för vi blev lite pömsiga haha men vi checkade färdig den nästa dag. Vi hade också myspys :) Sen åkte jag hem och chilla, kollade One Tree Hill och Gossip Girl och mumsa lite candy.


Igår så hade jag skola som vanligt. Efter att jag slutat så åkte jag in till stan. Hade tid hos Optikern för att checka synen och köpa linser. På kvällen så åkte jag hem till Sina och crascha hos honom again. Det var mys.


Idag har jag inte gjort så mycket. Varit i skolan, kommit hem, käkat mat, diskat, pluggat, tränat on the machine, duschat och nu sitter jag här och kollar på Desperate. Det var jävligt skönt att träna, har fan inte gjort de på ett jävla bra tag nu. Det har liksom inte blivit av men nu ska jag fanimej försöka träna 3 ggr i veckan i alla fall. Vi får väl se hur det går haha.


Saturday

Vaknade klockan tolv, gick upp klockan halv ett. Åt sedan frukost medan jag checka tv. Sen har jag inte gjort så mycket mer, har mest bara tagit det lugnt. Jag har städat mitt rum lite och diskat, sen har jag kollat The Hills och duschat och ätit lasagne. Nu sitter jag i vardagsrummet och kollar tv. Ska snart fixa iordning mig och dra hem till Sina. Vi ska kolla Melodifestivalen, jag vet att han egentligen inte vill göra det men jag tvingade honom, schysst jag är vah? Haha. Nej, men han överlever nog ;) , sen ska vi nog bara chilla men vi får se vad som händer :)


Friday

Spelade in radioprogrammet idag i skolan. Det gick jättebra och vi hade mucho fun när vi spelade in. Jag skrattade som fan haha. Så nu är radiprogrammet och faktabladet finished och det känns göttgött. Efter skolan hängde jag med Sina. Vi soofta, checka film, tjöta, åt food och mumsa choklad (och jag som skulle sluta med att äta godis..äsch skyller på Sina, det var hans fel haha) men det var chill :) Kom hem för en stund sen, har precis käkat lite flingor och tänkte nu borsta mina tänder..


:)






khanome goll








Brace

Jaha..då var snön tillbaka igen ! Vafan hände? Det var ju liksom soligt ute igår och det var så himla najs. Nej nu får våren komma..det är ju snart april vafan. Ge mig sol nu !


Det blev ju ingen sovmorgon för mig idag. Gick upp klockan halv sju, tog en dusch, käka lite, klädde snabbt på mig och åkte sedan till Odontologen. Det tog ungefär 50 minuter att sätta dit rälsen och när det var färdigt kändes det jätte konstigt. Det känns fortfarande konstigt men jag vänjer mig nog snart. Ont gör det också. Det spänns, det gör ont och det värker på tänderna. Det kommer säkert vara så här nu i början men det går väl bort sen när jag haft rälsen ett tag och vant mig vid den. Jag ser också jävligt rolig ut, kunde inte låta bli och skratta när jag såg mig själv i rälsen..asså jag passar fan inte i räls. Vissa gör det, andra gör det inte och jag tillhör dem som inte gör det  ^^  men vad ska jag göra? Får liksom bara gilla läget..Om två månader ska jag tillbaka dit igen och få där nere med.

Efter besöket hos odontologen åkte jag sedan hem igen och åt frukost och fixade iordning mig, sen fick jag skjuts av morfar till skolan :) , om han inte hade kört mig så hade jag kommit försent. Det var så himla sooft att åka bil till skolan och det var trevligt att sitta och tjöta med moffa också. Ja, sen rullade dagen på som vanligt, två pass med radioprojektet hade vi. Vi började spela in idag och hade så jävla roligt, skratta som fan haha så vi blir nog klara med det imorgon så det känns bra.


Nu sitter jag här i mitt rum och skriver lite på faktabladet som jag ska lämna in imorgon. Har nästan skrivit klart det. Tänkte langa en dusch snart och sedan mysa med sängen och kolla One Tree Hill ♥


Tomorrow..

Imorgon har jag egentligen sovmorgon till 11.10 men jag ska vara hos odontologen klockan 8.10 så där rök min sovmorgon. Gissa vad jag ska göra hos odontolgen? Joo, jag ska få tandställning. Har räknat ner dagarna ett bra tag och nu är det bara en dag kvar. En dag kvar tills jag får tandställning. Ska börja med att få där uppe först, sen kommer jag så småningom få där nere också så jag kommer att se ut som hajen i James Bond. Trevligt trevligt. Nooot..och gissa hur länge jag ska ha det? Joo, i två år. Två hela fucking jävla år. It's a long time, a really long time..så jag kommer vara 20 år när jag tar bort det.


Fan att jag fått vänta så länge på räls..har velat ha det enda sen jag gick i 7an-8an typ men då sa dem att dem ville vänta. Vänta på vadå tänkte jag. Jävla puckon. Men nu äntligen så ska jag få det. Inte för att jag ser fram emot att gå runt och se rolig ut i käften i 2 år men nu kommer jag i alla fall (förhoppningsvis) få fina och raka tänder och det är ju det jag vill ha så imorgon bär det av till odontologen. Kommer förmodligen inte kunna äta något heller cause det kommer säkert göra ont och så i käften. En jag pratade med kunde inte äta vanlig mat på en vecka så hon levde på soppa. Leva på soppa i en vecka..hmm..jaja jag får se hur det blir imorgon. Det löser väl sig..hoppas jag..




Hold u in my arms

Ja skolan gick väl helt okej idag. Jobbade med radioprojektet ett pass och jag och Frida satt och skrev manus medan dem andra satt och lekte med sina mobiler..hmmm..vi hann inte skriva klart allt, men vi har två pass imorgon också och då måste vi verkligen skriva färdigt det, annars så kommer det inte funka på fredag när vi ska spela in det. Menmen nog om det, orkar inte tänka på det nu.

Nu sitter jag här i mitt rum och spelar gitarr och sjunger hold u in my arms. Den är så jävla fin, älskar låten. Och han som sjunger den, Ray LaMontagne, hans röst är så jävla najs, me like a lot haha ;) Funderar på att plugga lite matte, behöver det..men jag får se om jag orkar, nej jag måste fan plugga lite ! Sen måste jag checka faktabladet jag påbörjat som ska vara inne på fredag. Men först ska jag till affären och köpa candycandy, sen blir det nog lite matte och lite one tree hill med chips och dipp och cola som blev över från igår ♥


Chips.Dipp.Cola



   

Tuesday

Nu är jag nästan klar med bokfanet, har bara 16 sidor kvar och det läser jag lite senare eller imorgon. Har också pluggat lite. Ska lämna in ett faktablad om en författare och skriva om ett verk som han gjort och det ska vara inlämnat på torsdag eller fredag. Jag tror jag lämnar in på fredag, det blir nog bäst så  ^^ , sen måste jag plugga matte. Måste fan fatta substitutions och additionsmetoden nu för på torsdag ska vi börja med annat. Sen har vi ju radioprojektet också och det går väl helt okej. Vi håller på att skriva manuset nu men vi är ju långt ifrån klara och på fredag ska vi spela in det och jag vet inte riktigt hur det kommer att gå så jag är lite stressad..som vanligt men jag hoppas det löser sig.


Lämnade också in mitt CV idag där jag sommarjobbade förra året. Jag jobbade på ett äldreboende och det var faktiskt jättekul. Jag hade jättekul förra sommaren. The old people var så roliga och sköna haha. När jag gick ner dit idag så var det några som kände igen mig från förra året. Asså the old people kom ihåg mig så det var lite funny :) Men jag hoppas jag kan sommarjobba där nu till sommaren.


Nu sitter jag här och kollar på den Rätte för Rosing och mumsar chips och dipp. Efter Rosing kommer Desperate, sweet ! ♥


100 sidor kvar..

Efter att ha läst bokfanet i två timmar tyckte jag att det fick räcka. Nu har jag 100 sidor kvar och de läser jag imorgon så de är chill. Lite jobbigt bara att man måste sitta och stress läsa nu när den ska vara inne på onsdag menmen vad ska man göra? Next time ska det fanimej inte bli så haha. Har också fixat CV, så imorgon bär det av till Kaverös Äng där jag jobbade förra sommaren och sen ska jag nog kolla med Hemköp och Willys och så.

Imorgon börjar jag som vanligt. Börjar 9.50 med radioprojektet. Vi håller på med realismen och romantiken i skolan och nu på fredag ska vi spela in ett radioprogram som ska handla om, ah realismen och romantiken. Så just nu håller min grupp på att skriva och läsa om de två epokerna, sen ska vi skriva ett manus där det ska stå allt vi ska säga. Det kommer nog bli jävligt roligt när vi ska spela in på fredag. Ett radioprogram som handlar om realismen och romantiken, bara det låter jävligt roligt haha. Men det blir säkert bra.

Nu sitter jag här i mitt rum och checkar tv, ska försöka nannaa snart tänkte jag..

Pics från konserten


Tar en liten paus från pluggandet och lägger in some pics från konserten :)




























Bilderna har Chang in daa class tagit , oh yeah !

Måndag

Härligt att man kunde sova ut idag :) , börjar ju 14.30. Vaknade vid tio, gick sedan upp och tog mig en dusch. Sen diskade jag och fixade frukost. Nu sitter jag i vardagsrummet och kollar på tv. Tänkte checka lite One Tree Hill nu och bara mysa innan jag ska fixa iordning mig och gå till skolan för att ha sånglektion och en mattelektion. Sen måste jag verkligen pluggaplugga idag. Måste läsa den jävla engelska boken som ska vara klar nu på onsdag och fixa mitt CV. Men först One Tree Hill ♥




Från konserten i onsdags, YMCA haha ;D ..mer bilder kommer lite senare idag..btw de är enna jag på bilden melikemelike ;)

Och så var det söndag..

Söndagen är snart slut. Helgen är snart slut. Imorgon är det skola, som vanligt. Enda skillnaden är att vi bara har en lektion imorgon och den börjar 14.30 Så jävla ovärt egentligen att åka till skolan för att ha en lektion, okej jag ska ju också ha sånglektion men ändå, lite onödigt är det. Btw så börjar den samma tid som matten så jag kommer att missa en jävla massa och det är inte så bra. Ligger redan efter i matten och jag har ganska svårt med det vi håller på med nu: additionsmetoden och substitutionsmetoden. Det är fan svårt men jag funderar på att dra till skolan lite tidigare imorgon och plugga matte men jag får se hur det blir med det hehe.


Kom hem lite efter klockan sju idag. Sov över hos Sina igår. Det var egentligen inte meningen att det skulle bli så sent men jag orkade fan inte åka hem så det blev att jag sega som fan och så blev det som det blev. Skulle egentligen ha pluggat, läst den engelska boken och skrivit mitt CV idag men det blev ju inte riktigt som jag tänkt mig men jag får väl skylla mig själv lite. Har hunnit plugga lite på romantiken som vi har i skolan men jag har inte hunnit med att läsa den engelska boken och jag har heller inte skrivit mitt CV.


Den engelska boken ska vi vara klara med nu på onsdag och jag har inte ens läst halva boken än så jag är lite smått stressad nu men jag får väl läsa som en tok imorgon och på tisdag och hoppas på att jag är klar med den tills på onsdag. Mitt CV får jag skriva imorgon, vet att jag är så jävla sent ute med det och det gör mig lite orolig för jag vill verkligen ha sommarjobb nu till sommaren men jag får se hur det blir med det men jag hoppas verkligen att jag hittar ett.


Nej nu ska jag mumsa i mig lite popcorn och äta plopp ♥


Lördag

Satte alarmet på 11.30 idag. Sen på 12.00. När alarmet sedan ringde vid 12.00 så tänkte jag att jag kunde sova en liten stund till. När jag sedan vaknade för tredje gången var klockan halv tre. Not good :P. Och jag som hade tänkt och vakna tidigt idag..haha. Jag gick sedan upp.  Såg att mamma hade skrivit en lapp till mig där hon frågade om jag kunde diska. Hmm..hade ingen lust med att göra det men jag gjorde det ändå. När jag var färdig med disken så kom mamma hem. Hon frågade om jag skulle med till mormor och käka. Visst sa jag och klädde på mig. Sedan gick vi hem till mormor och käka yummiee mat. Mormor kan laga så jävla god mat :) Sen gick jag hem. Har precis duschat. Ska snart hem till Sina.

Nej nu måste jag get ready ♥

Friday


- Varit i skolan
- Flummat med Åsa när vi lekte med the computer i skolan :)
- Följde med Otto och Sina till ett tattoo place
- Donken med Sina
- Hem till Sina och chillat, kollat film och mumsat candy och popcorn :)

Så har min dag sett ut, kom hem för lite mer än en halvtimme sen..men det har varit en sooft dag. Me like ♥

Sometimes..





The heart has reasons, that reason cannot know ♥ ..






Thursday

Kom hem tjugo över sex idag..segt som fan. Hade idrott sista lektionen som vanligt, vi hade dans haha. Det gick bra, bra musik var det också. Me like. När jag kom hem stod kinamaten och väntade på mig, mamma hade köpt det, mums !


Skolan var ganska sooft idag. Började 10.30. Kollade jazz konsert. Det var sweet. Sen hade vi en lång lunchrast. Passade då på att göra matteläxan som jag skulle ha tills idag men eftersom att jag hade glömt av hur man räknade substitutionsmetoden som vi håller på med nu i matten så fick Sina hjälpa mig. Stackars Sina. Jag hade lite svårt med att hänga med när han skulle förklara så han fick ta om det en massa gånger. Är lite efterbliven när det gäller matte ^^ Sen hade vi ett mattepass där vi skulle sitta i grupp och lösa några uppgifter. Jag och Åsa körde ihop och vi satt med en uppgift hela lektionen. Det var fan sjukt svårt. Jävlar, men vi klarade den i slutet av lektionen, thank god for that. Skulle inte kunna gå från lektionen utan att ha klarat den haha. Sen hade vi ett pass till innan idrotten, då satt jag bara och chilla och tjöta och skratta med people så det var najs.




Jävla uppgift ^^



yummieeyummiee


Nu tänkte jag ta mig en dusch och sedan mysa med sängen och kolla One Tree Hill ♥



Niceday

Hemma. Jag är happyhappy. Konserten gick jättebra och det var så jävla roligt. Jag hade jätte roligt :D När vi hade kört våra låtar och skulle gå av scenen så ville jag köra dem en gång till, haha. Det var sjukt kul ! Det var många som kom fram och sa fan va bra du/ni var och då blev jag bara ännu gladare. Så det blev lyckat (och jag som hade oroat mig för att det inte skulle gå bra) men ah..jag hade fel ^^  


Började skolan 11.10 idag. Vi repade först igenom låtarna, sen hade vi genrep/konsert för folk i skolan. Vi var klara vid halv tre. Efter det satt vi och chilla i hallen. Sen klockan fyra käka jag, Åsa, Sina och Tobias på donken. Satt där och tjöta och tjockade oss. Blev så jävla mätt sen efteråt, sådär äckligt mätt. Inte roligt. När klockan var kvart i fem gick jag och Åsa bort till ett omklädningsrum och fixade iordning oss till konserten. Sen vid halv sju så drog det igång :D


Så har dagen sett ut idag. Fan va kul jag haft det. Alla var grymma :D En jävligt nice day har det varit ! I feel goodgood :D




I omklädningsrummet, var tvungen och ta en mupp bild på mig själv^^



Det här hade jag på mig på synth/disco delen + en polismössa ;P



Och det här hade jag på mig på hårdrocken, bytte bara tröjan.

Desperate Housewifes

Desperate Housewifes är tillbaka, sweet :)



A lot of things on my mind

Imorgon är det konsert. Känner mig inte så pepp på att ha det. Vet inte riktigt varför men det är bara så mycket just nu och jag orkar inte göra någonting. Vill bara stänga in mig på mitt rum och kolla One Tree Hill och bara vara. Men man hinner aldrig det. Man hinner aldrig att bara vara. Det är alltid saker som dyker upp. Jag blir stressad. Jag tänker för mycket. Det blir jobbigt. Det är tröttsamt. Det är komplicerat...


Måste plugga på låtarna, allt måste fan sitta tills imorgon. Att glömma av texten när man väl står på scenen för att ha konsert är jag alltid rädd för att göra så ah låtarna ska jag öva på lite senare tänkte jag. Vad jag ska ha på mig på konserten? , det vet jag inte. Synth/disco och hårdrock. Vad fan ska man ha på sig? Ingen aning. Jag får väl ta med mig hela min garderob imorgon och sen välja kläder när jag är i skolan. Nej, jag vet faktiskt inte vad jag ska göra. Blir bara stressad när jag tänker på det. Men jag får väl försöka fixa det på något sätt.


När vi repa idag i skolan gick det inte så bra. Jag är jätterädd att det ska bli pannkaka av allt ihop. Vi har ett genrep innan konserten imorgon. Jag hoppas bara på att allt löser sig och att allt faller på plats då.  

Nu ska ja kolla One Tree Hill och försöka att inte tänka. Tänka på allt som snurar runt i mitt huvud.


Mums

Glass. Kolasås. Maränger





Monday

Slutade tidigare idag, vid halv ett men jag var tvungen att stanna kvar i skolan ändå. Hade sånglektion klockan halv tre, inte kul någonstans när man är tvungen att vara kvar i skolan när alla andra går hem. Segt är det, som fan.


Hur som helst, eftersom att jag var tvungen att vara kvar i skolan så gick jag till engelska lektionen. Skulle egentligen inte var där eftersom att vi har redovisningar och jag ska inte redovisa förrän på onsdag men jag fick ändå sitta där och skriva på min redovisning medan hon väntade in folk från klassen som skulle komma och redovisa. Det roliga var att ingen dök upp haha.


Jag hatar verkligen redovisningar, babbla på engelska om en jävla pjäsjävel och kunna det utantill..nej jag klarar inte av det. Tycker verkligen att det är jätte jobbigt att redovisa inför andra som bara sitter och glor på en, usch !
Skulle ju redovisa på onsdag för en liten grupp men jag kände mig ganska klar när jag satt där i klassrummet så jag frågade om jag kunde göra redovisningen för henne nu på lektionen istället. Egentligen så ville hon att jag skulle göra det för några andra också men jag sa att jag förmodligen inte skulle göra det då så jag fick göra det för henne. Det var ju ändå ingen annan som kom så ah jag satt där och pratade om min pjäs för henne. Det gick väl helt okej, kanske inte hade övat jättemycket på vad jag skulle säga hehe men ahh nu är det i alla fall över så det känns skönt.


Efter redovisningen gick jag till hallen för att ha sånglektion men min sånglärarare var försenad..en halvtimme så jag fick sitta och vänta. Sen vid tre kom hon, jag hade sånglektion till lite efter halv fyra och efter det gick jag hem.


Nu har jag precis kollat vänner. Pluggat har jag också gjort. Är fan trött, har ont i huvudet, not good. Ska försöka lägga mig någorlunda tidigt idag så att jag inte känner mig helt död imorgon ^^


1 Mars

Sina crasha hos mig igår


Vi...


- Checka tv

- Gick en liten promenix

- Köpte candycandy

- Kollade på Melodifestivalen ^^

- Spelade gitarr

- Tjöta om allt och inget

- Skrattade

- Lyssnade på musik

- Kollade film, Ciao Bella


Vi hade mucho fun med andra ord :)


RSS 2.0